По-бързо, по-ефикасно и по-безболезнено

Копнели ли сте някога за бялата, перфектна, събираща погледи „Холивудска“ усмивка? Ако сте генетично с тъмен цвят на зъбите, вече не е нужно да страдате laserno_izbelvaneи да се чувствате неловко заради тях. Освен че дава по-приветлива визия, когато говорите с хора, бялата усмивка също има свойството да бъде акцент на лицето за сметка на бръчките, което се отразява и в по-младежки вид.

В наши дни постигането на тази цел никога не е било по-лесно.  Въпреки широкия спектър от техники за избелване, използването на дентален лазер се превръща в една от най-популярните такива в света на стоматологията. Лесно е да се разбере защо все повече хора и дори зъболекари предпочитат лазерно избелване пред други лечения. То притежава следните качества:

  • Ефикасно е
  • Работи по-бързо
  • По-щадящо е

Лазерно избелване на зъбите от професионален зъболекар се е утвърдило като по-ефикасен метод за избелване на зъбите. Алтернативни средства за избелване са често по-евтини и могат да се прилагат в комфорта на дома ви. Въпреки това тези средства премахват само повърхностни петна и резултатът им трае по-малко от шест месеца. От друга страна процедурите за лазерно избелване могат да се извършват само в специализиран стоматологичен кабинет с подходящата техника от сертифицирани специалисти. Ефектът от това избелване на зъбите може да продължи до няколко години, тъй като тя се променя не само повърхностния, но и основния цвят на зъбите.

Как работи?

По време на процедурата по избелване се поставя специален предпазващ гел върху венците. Полага се пероксидна паста върху зъбната повърхност. Лазерната светлина се насочва към зъбите и задейства активните съставки в пастата, което води промяната на цвета, постигната значително по-бързо, отколкото в домашни условия. Смята се, че лазерното избелване води до промяна от 3 до 6 нива на сивото. За повече информация за стоматологичния лазер, прочетете предишната статия за тази технология.

Нуждаете се от консултация със сертифициран специалист в Пловдив? Заповядайте при вашия зъболекар в Пловдив – д-р Валентина Попадийска.

Коментирането е спряно.