Зъболекар Пловдив

Качествено зъболечение в Пловдив

Запазете час

юли 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Търсите зъболекар Пловдив?

Аз съм доктор Валентина Попадийска и работя в моя частен стоматологичен кабинет в град Пловдив, създаден преди 21 години. В дългогодишната си практика като лекар по дентална медицина съм се старала да предлагам най-доброто лечение за пациентите в Пловдивския регион, в една грижовна и предразполагаща обстановка. Като опитен зъболекар поддържам високото качество на предлаганите услуги и използвам доказани средства и материали, произведени от фирмите-лидери в областта.

лого на НЗОК, предоставено от зъболекар

Спешен Кабинет

Спешен случай? Изпитвате ли болка и имате спешна нужда от зъболечение? Търсите спешна помощ от зъболекар, когато другите почиват?

Изнервени пациенти са добре дошли
Дежурният кабинет е отворен събота и неделя
Запазване на час в същия ден

При мен можете да резервирате вашата спешна стоматологична интервенция онлайн 24/7. Предлагам записвания за същия ден за болки в зъбите и устната кухина, счупени пломби или коронки, болки в кореновите канали и венците на удобно за пациентите място в град Пловдив.

Ако изпитвате болки в устата, аз ще се опитам да насроча преглед възможно най-скоро. Като зъболекар с дългогодишна практика и експерт, който е свикнал с нервни и спешни пациенти, ще направя всичко възможно, за да облекчат зъбобола ви и да ви върна спокойствието.

Услуги

Основна цел в работата ми е да предлагам достъпно лечение за пациенти с всякакви финансови възможности. Затова работя с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК) и предлагам евтини цени за всеки. Частната ми практика е разположен в началото на квартал „Христо Смирненски“, на гърба на Гарнизонна Фурна, град Пловдив. Работното време се съобразява с графика на пациентите. Радвам се, че като Ваш стоматолог мога да Ви консултирам в името на една по-блестяща усмивка!

стилизирано изображение на стоматологичен стол

Периодични прегледи

Превентативни мерки за здрави зъби

Металокерамика и коронки

Kaчествени протези с отлична биосъвместимост

стилизирано изображение на бутилки с изобразени зъби на тях

Пародонтоза и гингивити

Бързо оздравяване на вашите венци

стилизирано изображение на усмивка с искрящо бели зъби

Избелване на зъби

Безболезнено и ефективно, чрез използване на лазер

стилизирано изображение на стоматологична бормашина

Kариеси и пулпити

Качествени фотополимерни материали

изображение на искрящо бял зъб

Лазерна Стоматология

Лазерно лечение за зъби и венци

За мен

Доктор Валентина Попадийска е доказан специалист с над 30 години практика. Завършила е магистратура във факултета по Дентална Медицина на Медицински Университет, град Пловдив . Допълнително е специализирала Обща Стоматология. Има дългогодишен опит като лекар по дентална медицина в Пловдивския регион. Д-р Попадийска активно се интересува от новостите в сферата и посещава редовно периодичните дентални изложения в България. В допълнение тя е и редовен член на Българския Зъболекарски Съюз от над десет години.

снимка на д-р Валентина Попадийска
Отзиви
5/5
0
доволни пациенти в социалните мрежи

Използването на обратна връзка и отговаряне на запитвания от пациенти през социалните мрежи е важно за мен . А ако желаете да получавате забавни картинки със зъболекарска тематика, натиснете бутона за харесванe.

Запазете час сега

юли 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Адрес

Работно Време

Понеделник – Петък

08:00 – 20:00

Събота – Неделя

при запазен час и спешни случаи